Over ons

In 2017 kregen Han van den Bosch en Viktor van Dooren, beide lid van de Boxtelse band Premium, het idee om een rockfestival te organiseren in Boxtel. Aangezien er in jongerencentrum B-town gerepeteerd werd en omdat B-town beschikt over een hele mooie zaal, werd er voor deze locatie gekozen.
Het idee was om jong lokaal talent een podium te geven en daarnaast wat meer gevestigde bands te laten spelen om publiek te trekken.
B-town wilde graag meewerken en op 22 april 2017 vond de eerste editie van Boxrock plaats. Geholpen door veel vrijwilligers en met optredens van te gekke bands en akoestische acts werd editie 1 een groot succes!

Vanaf editie 1 hebben we met 2 podia gewerkt. Een groot podium in de zaal en een kleiner podium voor akoestische acts in het café. Door veel bezoekers werd deze combinatie gewaardeerd. Hierdoor hebben we doorlopend livemuziek in 2 verschillende settings.

Door gezondheidsredenen heeft Han zich na editie 1 terug moeten trekken uit de organisatie, maar gelukkig werd in Patrick Hoppenbrouwers een geweldige mede-organisator gevonden.

Editie 2 werd al groter aangepakt met een uitgebreider programma, catering en de eerste sponsor werd gevonden.

Op het moment van schrijven is de organisatie uitgebreid met Hans Denteneer en is er al begonnen met de voorbereidingen voor editie 3. Die belooft weer groter te worden dan de vorige!

Copyright © 2020 Boxrock Privacybeleid | Audioman by Catch Themes